Välkommen till Creatiit – Din konsult inom den digitala världen

Creatiit - Creative Studio

Illustrationer & grafisk design

Jag använder populära verktyg som Adobe Illustrator, Photoshop & Procreate för att skapa digital konst som ger liv till dina projekt. Dessa verktyg ger mig även möjlighet att skapa precisionsillustrationer med skalbarhet och livliga karaktärer med unik stil, perfekt för olika projekt som ikoner, logotyper, planscher, sociala medier och webbmaterial.

creatiit illustration sitting

Digital konst & Storytelling

Illustrationer

Jag skapar konst och illustrationer som ger dina projekt det där lilla extra, med hjälp utav digital konst i stilar som akvarell och cartoon kan den enklaste designen få ett lyft. Den digitala konst jag skapar kan användas till storytelling, sociala medier, posters och mycket mer. 

Logotyp & Grafiska element

Brandig

Jag skapar logotyper, ikoner och grafiska element som ger ditt varumärke det där lilla extra. Inom området branding ger jag dig inte bara logotyp, grafiska element och personliga ikoner, du får även en branding guideline att följa för att ditt varumärke ska genomsyra samma toner i alla kanaler.

Vill du se mer?

Du har väl inte missat att jag även animerar med hjälp av Adobe After Effects, Character, Animator & ToonSquid? Kika in bland mina animationer!