Välkommen till Creatiit – Din konsult inom den digitala världen

Sara Holmberg

Trendspanare och människokännare bosatt i Stockholm. Erfaren inom området UX/UI, grafisk design, webbutveckling, sociala medier och animation. Något av en nörd när det kommer till webb och design, så bli inte förvånad om jag konstant har en ny kurs på gång. 

Behöver du en skicklig konsult inom UX & Grafisk Design? Tillåt mig då att presentera mig själv som någon som har över 7 års erfarenhet i branchen och kan vara nyckeln till att lösa dina desigmål. Med mig får dina projekt alltid en trendig och aktuell touch som känns up to date. 

"Any special skills?"

Min superpower är att jag har en exceptionell förmåga att omvandla kreativa visioner till innovativa och användarcentrerade designlösningar som berikar människors liv.

UX & Grafisk Design

Informationsarkitektur & Modevetenskap

Jag innehar en kandidatexamen i informationsarkitektur samt modevetenskap, vilket har gett mig en unik förståelse för både digitala och estetiska aspekter. Min utbildning har även rustat mig med en stark grund inom användarcentrerad design och analytiskt tänkande, vilket jag med entusiasm dessutom tillämpar för att skapa meningsfulla och stilfulla användarupplevelser.

Tidigare kurser

Jag har en outtröttlig vilja att fortsätta utveckla min kompetens genom fristående kurser. Hittills har jag framgångsrikt avslutat utbildningar som modeillustration för design, textil innovation, cirkulär textil, plaster och miljö samt färglära. Dessa kurser har berikat mitt arbete som UX & Grafisk designer genom att ge mig insikter i modebranschen och hållbarhet.

Framtida kurser

Med spänd förväntan ser jag även fram emot mina kommande kurser, som inkluderar modeillustration 2, mode och hållbarhet samt AI och design – begrepp och metoder. Jag är fast besluten att omfamna nya kunskaper för att ständigt förbättra min förmåga att leverera innovativa och miljömedvetna designlösningar.

Drivkraft & Vision

Min drivkraft inom yrket som UX, UI & grafisk designer, samt mode design är att skapa meningsfulla och inspirerande användarupplevelser. Genom att kombinera mina färdigheter inom informationsarkitektur och design med insikter i modebranschen, strävar jag även efter att förena funktion och estetik. 

Mitt bidrag

Mitt bidrag ligger i att utveckla användarcentrerade lösningar som både engagerar och överträffar förväntningar, samtidigt som jag aktivt främjar hållbarhet och miljömedvetenhet i designprocessen. Jag designar alltid med människan i fokus och ser till så att din plattform är aktuell och användbar.

Vision för framtiden

Min vision är att skapa framgångsrika och innovativa webbplatser som förbättrar användarupplevelsen. Genom att fortsätta lära mig nya tekniker och verktyg, kan jag dessutom utveckla mina kunskaper inom webbutveckling och leverera högkvalitativa resultat till mina kunder. Jag drivs även av att alltid lära mig om det senaste på marknaden så att jag kan ligga i framkant och få din webbplats extra konkurrenskraftig. 

Erfarenhet i branschen

Jag har över åtta års gedigen erfarenhet inom branschen av UX, UI & grafisk design, samt modedesign. Efter att ha drivit eget företag inom e-commerce framgångsrikt mellan 2016 och 2022, har jag sedan 2020 fortsatt att erbjuda min expertis som konsult till andra företag. Under dessa år har jag utvecklat en omfattande och mångsidig kompetens inom design och bidragit till att skapa innovativa och användarcentrerade lösningar.

0
Års erfarenhet i branschen