Välkommen till Creatiit – Din konsult inom den digitala världen

UX / UI & Grafisk design

Portfolio

Min expertis ligger inom användarcentrerad design och målinriktade användartester för att skapa en förmedlande digital plats som kommer att lämna ett varaktigt intryck på dina kunder. Oavsett om det handlar om att designa en webbplats, mobilapp eller någon annan digital plattform har jag kunskapen och färdigheterna att förverkliga din vision.

Get Social

Sjövikskliniken

UX/UI Case för Sjövikskliniken, en härlig klinik vid vackra liljeholmskajen behövde hjälp med att uppdatera sin gamla webbplats så att det ligger i linje med deras målgrupp.
Verkligt Case

Scare.Co

UX Design Case för Scare.Co App: Utveckla en användarcentrerad mobilapp för Scare.Co som skapar en spännande och anpassningsbar läs- och lyssnarupplevelse för skräcklitteraturentusiaster.
Fiktivt Case

ZenVoyage

UX Design Case för ZenVoyage plattform: ZenVoyage, ett nytt företag inom yogaresor, behövde en webbsida. Vi utvecklade en responsiv sida med enkel bokningsfunktion, ökad konvertering och förbättrad online-synlighet genom SEO-optimering.
Fiktivt case

Nytt Case Kommer Snart

VIVID

VIVID vill nå en ny målgrupp genom lanseringen av deras nya banbrytande hörlurar. Tanken är att bygga varumärkesidentitet hos early adopters och på sikt nå en bredare marknad. VIVID vill skapa gemenskap och en känsla av community inför lansering av de nya smarta hörlurarna. VIVID vill utmana perfektionist kulturen på sociala medier och belysa att det är okej att ha olika känslor.

Vill du anlita mig?

Som erfaren konsult inom UX & Grafisk design är jag expert på användarcentrerad design och målinriktad användartestning. Tillsammans skapar vi det digitala utrymmet och ger era kunder något att säga ”wow” åt.