Har jag några
'special skills?'

Som Digital Design Konsult är min superkraft min enastående förmåga att omvandla kreativa visioner till innovativa och användarcentrerade designlösningar som berikar människors liv.

Informationsarkitektur & Modevetenskap

Digital Design Konsult – baserad i Stockholm, Sverige. Jag har en kandidatexamen i informationsarkitektur och modevetenskap, vilket har gett mig en unik förståelse för både digitala och estetiska aspekter. Min utbildning har också gett mig en stark grund i användarcentrerad design och analytiskt tänkande, vilket jag entusiastiskt använder för att skapa meningsfulla och stiliga användarupplevelser.

Tidigare Kurser

Jag har en outtröttlig drivkraft att ständigt utveckla mina färdigheter genom att ta självständiga kurser. Hittills har jag framgångsrikt slutfört kurser som Modeillustration för design, Textilinnovation, Cirkulära textilier, Plast och miljö, samt Färglära. Dessa kurser har berikat mitt arbete som UX- och grafisk designer genom att ge mig djupa insikter i modeindustrin och hållbarhetsfrågor.
Jag har också genomfört kurser som Modeillustration 2, Mode och hållbarhet samt AI och design – koncept och metoder. Jag var fast besluten att omfamna ny kunskap för att ständigt förbättra min förmåga att leverera innovativa och miljömedvetna designlösningar.

Driv & Vision

Min drivkraft som UX-, UI- och grafisk designer, samt som modedesigner, är att skapa meningsfulla och inspirerande användarupplevelser. Genom att kombinera mina färdigheter inom informationsarkitektur och design med insikter från modeindustrin, strävar jag också efter att förena funktion och estetik.

Mitt bidrag som design konsult

Mitt bidrag ligger i att utveckla användarcentrerade lösningar som både engagerar och överträffar förväntningar, samtidigt som jag aktivt främjar hållbarhet och miljömedvetenhet i designprocessen. Jag designar alltid med ett människocentrerat synsätt, vilket säkerställer att din plattform är aktuell och användarvänlig.

Vision för framtiden

Min vision är att skapa framgångsrika och innovativa webbplatser som förbättrar användarupplevelsen. Genom att kontinuerligt lära mig nya tekniker och verktyg, inklusive AI, kan jag vidareutveckla mina färdigheter inom webbutveckling och leverera högkvalitativa resultat till mina kunder. Jag drivs också av en vilja att hålla mig uppdaterad med de senaste marknadstrenderna, vilket gör att jag kan ligga steget före och göra din webbplats exceptionellt konkurrenskraftig. Genom att integrera AI och fokusera på hållbarhet strävar jag efter att effektivisera processer och skapa lösningar som är både innovativa och miljömedvetna.

Nio år av erfarenhet i branschen

Jag har över nio års gedigen erfarenhet inom UX, UI och grafisk design samt modedesign. Efter att framgångsrikt ha drivit mitt eget e-handelsföretag från 2016 till 2022, har jag fortsatt att erbjuda min expertis som konsult till andra företag sedan 2020. Under dessa år har jag utvecklat omfattande och mångsidiga färdigheter inom design och bidragit till att skapa innovativa och användarcentrerade lösningar.

Bli inspirerad & få ett kreativt flow med min spellista.

Hey there! We use cookies on our site to personalize your experience and add a touch of magic. By clicking \\'Accept,\\' you let us work our wonders. If you\\'re not a fan of cookies (the non-yummy kind!), you might miss out on some fun. But if you\\'re okay with them, click \\'Accept\\' and enjoy your enchanting journey on our site!  Learn more